top of page

Under kan du lese om typiske ting vi trenger hjelp til under festivalen. Det er bare et utgangspunkt - om du ikke finner akkurat det du er ute etter eller tror at du har noe helt annet du kan bidra med vil vi gjerne at du søker likevel! Trykk på en valgfri "søk"-knapp for å komme deg til søknadsskjemaet.

Når du søker som frivillig signerer du automatisk frivilligkontrakten. Les derfor gjennom den før du søker.

FÅ PLASSER!

MILJØPATRULJE

Bergtattfestivalen har en fantastisk plassering og ligger rett ved vannkanten i Sognefjorden. Som arrangør er vi lidenskapelig opptatt av at avtrykket til festivalen skal være så minimalt som mulig, og trenger frivillige til å hjelpe oss med dette. I miljøpatruljen opprettholder du vår miljøprofil og sørger for at festivalen er et ryddig og trivelig sted å være.

BAR

Har du alltid drømt om å ta bartenderkurs på Bali? Avbestill billettene og ta det i Luster i stedet! Bergtattbaren trenger frivillige med godt humør og kjærlighet for høyt tempo. Erfaring fra bar/service er en fordel, men på ingen måte et krav.
 

SNEKKERCREW

I år er vi ute etter et snekkercrew til å hjelpe til med spesifike byggeprosjekter! Så, er du student eller utdannet snekker, industridesigner, arkitekt, eller bare har masse erfaring med verktøy i hånda og flis i fingeren, søk!

Dersom du er en del av et slags bygge/mekke/snekkercrew fra før kan dere søke som gruppe, men alle må søke hver for seg og merke søknaden med at man søker med de andre.

OBS! Selve byggearbeidet skjer i dagene før festivalen, men det må medregnes litt tid til planlegging og briefingmøte på forhånd.

RIGG/DEKOR

I riggegruppa trenger vi energiske handydamer/menn til å hjelpe oss med å bygge festivalen (og ta den ned). Arbeidsoppgaver kan være alt fra snekring av scene til å pynte festivalområdet med maling, blomster og dekor. På nedrigg går arbeidsoppgavene ut på å rive, demontere og fjerne alt det oppriggruppa har gjort. Både trist og tilfredsstillende.

AKKREDITERING

I akkrediteringen blir QR-kode til festivalarmbånd. Akkrediteringen er også vårt kontaktpunkt med publikum, der man skal kunne få hjelp til det meste. Her trenger vi deg som er blid, hjelpsom og organisatorisk. Rett og slett en som setter pris på litt god, gammeldags service!

FOTOGRAF

Vi trenger deg som er bedre med zoomlinsa enn selfiestanga. Du må like å dokumentere det som skjer rundt deg, enten med en humoristisk, ærlig eller idyllisk vri (kanskje til og med alle tre?). Vi trenger deg som er på rett sted til rett tid. Det forventes ikke at man jobber på skift, men dekker noen deler av programmet hver dag.

NB! Send gjerne en link til noe tidligere arbeid dersom du søker på denne.

MUSKELGRUPPA

Er du skikkelig sterk? Eller har du kanskje behov for en intensiv treningsleir? Vi ser etter folk som digger å ta i et tak og som aldri er vonde å be når det kommer til bæring og løfting. Muskelgruppa går rundt på festivalområdet i dagene før og/eller etter festivalen og hjelper folk med nettopp dette.

TRIVSELSVAKT

Vi ønsker hyggelige og blide vakter som tar vare på vårt fine publikum. Arbeidsoppgaver vil være å opprettholde sikkerheten på festivalområdet, camp og i klubben. 

NB! Vi trenger et par trivselsvakter til å ta natteskift. Sene/tidlige arbeidstimer vil kompenseres med kort vakt. Merk gjerne av i søknaden dersom du kunne tenke deg en kort nattevakt.​

GLEDESSPREDER

Hadde Bergtattfestivalen blitt arrangert uten kaffe på kanna? Mest sannsynlig ikke. Vi søker gledesspredere som vil lage mat, steke vafler, koke kaffe til frivillige og artister. Kanskje den mest takknemlige jobben man kan ha på Bergtattfestivalen!

RUNNER/SJÅFØR

Er du glad i å kjøre bil? Da trenger vi deg! Det er mye som skal fraktes før, under og etter en festival. Vi trenger hjelp med å frakte ting/personer fra A til B. Førerkort klasse B er et krav.

bottom of page