top of page
.

Hvordan bor man på Bergtattfestivalen? Er det dusj der? Hvordan kommer jeg meg dit?

Her svarer vi på en del praktiske spørsmål og legger ut mer og mer relevant informasjon ettersom festivalen nærmer seg.

Camp og overnatting

Camp og overnatting

Alle med festivalpass har full tilgang til campingområdet fra onsdag 28. juni kl 16. Bergtattfestivalen 2023 starter på en torsdag, men for å rekke hele programmet den første dagen anbefaler vi altså å reise opp på onsdagen.

Under festivalen tar Bergtattfestivalen over det som kanskje er Norges vakreste campingplass, Dalsøren camping. På dette store området finner du badstue, badebrygge, dusjer, toaletter, trær som gir skygge og ikke minst en fantastisk utsikt. For å tilfredsstille alle behov deler vi campingplassen i to deler - Hovedcampen og Stillecampen.

Hovedcampen

God kok, aktiviteter, mat- og grillområde, nærmere festivalområdet, mer folk.

Hovedcampen er lagt opp som en klassisk festivalcamp og har alt du ser etter i en skikkelig hyggelig festivalcamp. I Hovedcampen blir det lagt opp til aktiviteter, matområde, grilling og annen moro. Det er kun tillatt med telt (i alle størrelser) og partytelt i Hovedcampen. Denne campen er gjerdet inn, så for å komme inn må man ha festivalpass og gå via hovedinngangen.

Stillecampen

Chill vibes, mindre støy, utenfor det offisielle festivalområdet, ved vannet, færre folk.

Stillecampen er, som navnet antyder, et mer rolig område litt unna Hovedcampen og festivalområdet. Dette er stedet for alle som ikke har behov for å være en del av livet og det litt høyere støynivået i Hovedcampen og for de som heller ser for seg en mer klassisk teltopplevelse á la Norgesferie. Dette området vil ikke være gjerdet inn, så her er man litt mer "på egenhånd". 

.

På campen har vi også et eget campervanområde. Dersom du har med deg campervan/bobil/campingvogn eller andre kjøretøy som også kan soves i, må disse stå parkert på dette området. Alle som overnatter i kjøretøy må registrere det på forhånd og betale en liten avgift, så holder vi av plass. Vi legger ut registreringsskjema for dette når festivalen nærmer seg. NB! Dette gjelder kjøretøy med dedikerte sengeplasser. Vi vil ikke tillate "vanlige" biler på campervanområdet.
 

 

Dersom man av en eller annen grunn ikke vil bo på dette fantastiske området finnes det flere gjestehus, småhytter, hoteller og utleieboliger i nærheten, men da må man regne med noe reisetid/bilkjøring til og fra festivalområdet. 

Reise og adkomst

Luster ligger midt i landet, og man må beregne mellom 5-7 timer kjøretid fra Bergen og Oslo, litt avhengig av kø, pauser, startsted og rutevalg. Kjøreturen er på mange måter en naturopplevelse i seg selv! Hvis man skal ta kollektivtransport eller fly anbefaler vi å komme seg til Sogndal, for så å ta buss til Luster derifra (45 min). Det går lokale rutebusser et par ganger i timen. "Bergtattfestivalen" på Google maps gir deg veien.

 

Vi kommer til å se på muligheten til å sette opp fellesbusser fra Oslo, Bergen og Trondheim onsdag ettermiddag og torsdag morgen. Mer info kommer.

.

Dusj/toaletter/fasiliteter

På campområdet finnes det dusjer hvor man må kjøpe poletter (15 kr) for å dusje. Her er det også toaletter. I tillegg tilbyr vi garderober og toaletter på Luster oppvekstsenter over gata. Det kan være litt begrenset med dusjkapasitet på festivalen i rush hours og det er så og si alltid knallvær under festivalen, så hvorfor ikke ta et bad fjorden i stedet?

Inne på festivalområdet er det god tilgang på klassiske festivaltoaletter, håndvask og kanskje Norges råeste pissoar?

Skjermbilde 2022-12-13 kl. 14.04.15.png
Reise og adkomst
Dusj/toalett/fasiliteter
bottom of page