top of page

MAT OG DRIKKE

Med både lokale og tilreisende aktører kan du glede deg til et spennende mat- og drikketilbud til både frokost, lunsj, middag og natt. Her skal det være noe for alle og enhver, enten du er veganer, kjøttelsker eller glutenallergiker.

BØTUN

Bøtun er et økologisk småbruk som ligger noen gode steinkast unna Luster, drevet av Mathilde, Martin og deres 3 barn. De er fem «gærne» dansker som jobber døgnet rundt med alt fra grønnsaker, sjokolade og blomster til yoga og jord-til-jord-arrangementer. Alt er produsert økologisk, regenerativt og for hånd.

Nå kommer Bøtun tilbake til Bergtatt for å servere ekstremt kortreist mat! På dagtid kan de friste med en egen lunsjmeny med blant annet dansk fleskesteksandwich og geitostsalat, og rundt middagstider fyrer de opp pizzaovnen og serverer nydelige pizzaer med råvarer fra gården. Vi mener Bøtun er verdt reisen i seg selv og gir 3 av 3 stjerner. Så, ta en tur innom Bøtun og slå av en prat med bonden som har har plukket maten du spiser tidligere samme morgen!

_
_

ELLEVILT

Ellevilt er lidenskap og matglede, og de vet at det er ingrediensene som skaper kvalitet på sluttresultatet. For å gi deg denne kvaliteten, er de opptatt av hvor råvarene kommer fra. De har fokus på å løfte frem norske produsenter og tradisjonell tilvirkning, derfor kan de fortelle deg historien fra råvare til sluttprodukt om du spør!


Kvalitetsmat kommer i mange varianter, avhengig av årstid og tilgjengelighet, og hos Ellevilt er varene alltid ferske og matsvinnet lavt. De ønsker å spre god kvalitet og matglede, og ved å håndplukke råvarer fra småskalaprodusenter, vet de i større grad hvor dyrene kommer fra og hva de har spist. De er opptatt av å utnytte hele dyret og ønsker et bærekraftig konsept – på den måten tar de også vare på miljøet.

Ellevilt kommer tilbake til Bergtattfestivalen for tredje året på rad, med samme suksessfulle grillkonsept:

  • Elleville pølser

  • Saftig pulled pork i libabrød, med salsa, salat og herlig BBQ-saus

  • Ellevill Burger

  • Grilla laks, sennepspoteter og salat

DUMPLING AS

Dumpling AS er en lavterskel dumplingrestaurant på toppen av Løkka, der det serveres både utradisjonelle og tradisjonelle håndverksdumplings i rause mengder, sammen med sideretter, snacks, vin og sake. Gjengen med bakgrunn fra The Golden Chimp tar med seg sine favorittdumplings til Bergtattfestivalen og gleder seg til å servere gode og hete munnfuller!

_
_

100

Våre gode venner fra vinbaren 100 i Oslo kommer tilbake til Bergtattfestivalen i sommer!

Nabolagsbaren på Skillebekk er kjent for å kun fokusere på én ting - god stemning. Om det betyr vinsnobberi med vinsmakinger, rave eller brun pub-stemning, det er opp til den som besøker.

I tillegg til å servere viner (i glass-vinglass!) fra sin heftige samling, stiller de også med egne DJ´s på dagtid og kommer også til å ha aktiviteter som vinsmaking og konseptet strikk og drikk. Kanskje kan du også plukke opp en spontan matrett?

FROKOSTPASS

Sikre deg en digg frokost hver dag under festivalen (fredag, lørdag, søndag). Våre egne kokker fra Dapper Bistro lager en ny, vegetarisk grilled sandwich hver dag, i tillegg får du med en Solo og en kopp nytraktet kaffe til hvert måltid. En deilig og problemfri start på festivaldagen!

FREDAG:
Grilled mushroom toast, Solo og nytraktet kaffe

LØRDAG:
Grilled cheese sandwich med trøffel, Solo og nytraktet kaffe

SØNDAG:
Grilled cheese sandwich med syltede beter, Solo og nytraktet kaffe

_
bottom of page