frivillig logo.png
_
_
_

Uten frivillige, ingen festival

Du har kanskje hørt det før, men det er en klisjé av en grunn. Noen sier til og med at de frivillige ER selve festivalen, og det kan vi på mange måter si oss enig i.


Vi er ute etter å samle folk som er gira på å være med å skape litt magi, som er positive og som digger å svette litt. Som frivillig på Bergtatt får du stor frihet, du får bryne deg på spenstige oppgaver og ikke minst få ta del i et fantastisk fellesskap. Som takk for strevet får du selvfølgelig festivalpass, stilig t-skjorte og forhåpentlig vis noen nye venner også. Vi kommer til å trenge masse hjelp både før, under og etter festivalen, i mange forskjellige kategorier.

På denne siden finner du det meste du måtte lure på om å være frivillig på Bergtattfestivalen 2021!

Okei, før vi sier noe mer, fordi det er en del informasjon, her er oversikten over det viktigste:

Aldersgrense

Det er 20-års aldersgrense for å være frivillig på Bergtattfestivalen. Om du er usikker på alderen din så kan du sjekke det under her.

_

Regelverk

For å være frivillig må du ha lest og godkjent frivilligkontrakten. Den godkjenner du når du registrerer deg, men du kan lese den under.

_

Kategorier

Som sagt så ser vi etter folk i alle slags kategorier. Les deg opp på de forskjellige kategoriene og hva de innebærer ved siden av.

9AF3CB58-993D-422B-992F-54510E0A5466.jpe
_
_

Søknadsskjema

Link til søknadsskjema finner du ved siden av, les nøye og sørg for at du har gitt all nødvendig informasjon før du søker.

_

Greit å vite:

Det er forventet stort trykk i forbindelse med frivilligpåmeldingen til årets festival og vi har dessverre ikke plass til alle. Sørg for å være tydelig i registreringen av personlig informasjon samt kontaktinfo, fortell litt om deg selv og eventuell erfaring, og ikke vær redd for å være deg selv, vi er åpne for alle slags tilnærminger! Mange har lyst til å jobbe sammen med en venn, dette er helt lov å skrive i søknaden, men vi kan ikke garantere at begge får gjennomslag og/eller mulighet til å jobbe sammen/samtidig.

Forventet arbeidsmengde

Arbeidsmengden vil være avhengig av hvilke arbeidsoppgaver du utfører, og om du jobber før, under eller etter festivalen. Som utgangspunkt er følgende arbeidstider lagt opp:

20190706-IMG_3477.jpg

Opprigg (27.06 - 30.07): 2 x 8-timers skift
Under festivalen (30.06 - 02.07): 1 x 10-timers skift eller  2 x 6-timers skift
Nedrigg (03.07): 1 x 10-timers skift

_

Vi gleder oss til å høre fra deg!


Har du spørsmål? Kontakt vår frivilligkoordinator Anders på anders@bergtattfestivalen.no :)