top of page
.
.

WELCOME TO LUSTER KOMMUNE

_

(NO)

Group 196.png
btf24 g-o.png
Bergtattfestivalen
Luster
4.-6. juli 2024
_

Det måtte en liten, naturskjønn bygd på Vestlandet til for å få det legendariske bandet Hubbabubbaklubb tilbake live på en scene for første gang på fem år! Og det er ikke snakk om hvilken som helst scene, de skal nemlig åpne festivalen på selveste Bergescenen, 360 moh!
 

Hubbabubbaklubb så dagens lys med utgivelsen av singler som ‘Mopedbart‘ og ‘Lille Søte Svanse‘ på midten av 2000-tallet, singler som raskt fanget interessen til musikkjennere verden rundt. Etter en liten pause som bare bidro til å øke forventningene til ny musikk, kom bandet tilbake med full kraft i 2017 med singlene ‘Tomme Lommer’  og ‘Eddie & Suzanne’. Ventetiden var verdt det. Ikke bare ga de ut fengende låter, men også selvlagede musikkvideoer.

De fulgte opp singlene fra 2017 med debutalbumet “Drømmen Drømmerne Drømmer”i 2018. Albumet satt et solid stempel på den norske elektronikascenen, og har siden sørget for å etablere bandet som en sentral del av det norske elektronikamiljøet.

 

Hubbabubbaklubb er kjent for sine energiske liveopptredener, og har tidligere spilt i alt fra små, intime kjellerlokaler til store scener på kjente festivaler, både i Norge og internasjonalt. Men det begynner altså å bli lenge siden - nå er de klare for Luster og Bergtatt til sommeren!

bottom of page