top of page
.
Party2.png

WELCOME TO LUSTER KOMMUNE

(NO)

Group 196.png
btf24 g-o.png
Bergtattfestivalen
Luster
4.-6. juli 2024
emilie nicolas1.png

Emilie Nicolas ble tatt imot med åpne armer av både kritikere og publikum da hun slapp albumdebuten “Like I’m a Warrior” i 2014. Hun toppet albumlista og mottok to Spellemannpriser – en bragd hun gjentok med sitt neste album, “Tranquille Emilie” i 2018. I kjølvannet av albumslippet solgte hun ut både Sentrum Scene og to kvelder i Den Norske Opera og Ballett. I 2020 kom tredjealbumet, “Let Her Breathe”, som ble trukket frem som et av årets beste album på flere hold.

Musikalsk spinner Emilie en rød tråd fra sin skolerte jazzbakgrunn mot et stadig mer nyskapende popunivers. Det siste året har hun sluppet tre singler der hun med “Easy” tok sitt så langt tydeligste steg ut på dansegulvet. Med pulserende beats og dunkle toner tvinger den frem beskrivelser som ikke kunne tilhørt så mange andre: Dansbar melankoli. Fengende fortvilelse. Der det veksles uanstrengt mellom det organiske og det digitale.

I 2024 blir det endelig mulig å oppleve Emilies univers i liveinnpakning igjen, og Bergtattfestivalen er et av svært få steder du får sett henne!

bottom of page