top of page
.
Party2.png

WELCOME TO LUSTER KOMMUNE

(UK)

Group 196.png
btf24 g-o.png

DUSKUS

Bergtattfestivalen
Luster
4.-6. juli 2024
.

Duskus er en 26 år gammel britisk DJ, produsent og multiinstrumentalist fra Farnham i Surrey som raskt har gjort seg bemerket på den globale elektroniske musikkscenen. Han begynte sin musikalske reise med klassisk og akustisk piano og gitar fra syvårsalderen, som var med å legge grunnlaget for hans lidenskap til musikk.

 

I ungdomsårene ble Duskus inspirert av dubstep-pionerene Skrillex og Deadmau5 og oppdaget tidlig kraften i å lage musikk på en datamaskin. Dette førte ham til å fordype seg i musikkstudier og musikkteori, en sti han ikke har forlatt siden.

Duskus' musikk er sterkt påvirket av både visuelle elementer fra naturen og ulike musikksjangre. Han blander klassisk house med hardtslående beats og melodiske rytmer. Inspirert av en rekke artister innen elektronisk musikk, folk og countrymusikk er Duskus' sound et unikt møte mellom forskjellige musikalske verdener.

Hans nyeste EP, ‘Healers Vol.1’, er inspirert av utendørsopplevelser og søker å bringe lytterne nærmere naturen. Duskus, som nylig flyttet til landlige Leicestershire for å konsentrere seg om musikken, ser på dette prosjektet som et viktig steg i sin kunstneriske utvikling og hans måte å utforske og forbinde ulike musikalske uttrykk på. 

bottom of page