top of page
_
Party2.png

WELCOME TO LUSTER KOMMUNE

_

(NO)

Group 196.png
btf24 g-o.png
Bergtattfestivalen
Luster
4.-6. juli 2024
_

Trå inn i den dynamiske verdenen til NOM DE GUERRE, der produsenten Ole Petter Ålgård og rapperen Vuyo forenes for å skape en unik musikalsk opplevelse! Med et lydbilde som blander mørke basslinjer og pulserende beats, tar NOM DE GUERRE lytterne med på en reise inspirert av de urbane landskapene i Oslo, Berlin og Johannesburg. 

 

Denne talentfulle duoen har allerede gjort seg bemerket med sin debutsingel MARIO DANTE, som sikret dem radiospilling på anerkjente kanaler som P3, P3X og Channel Africa. Nå er de klare for å debutere live i ferieparadiset Luster, hvor de lover å levere et show som garantert får danseføttene til å bevege seg. Bergtattpublikummet vil også bli introdusert for de mystiske legendene Mario Dante og Velvet Sifingo, som har vært en inspirasjon for guttene på deres reiser rundt om i verden.

Med inspirasjon fra artister som Okmalumkoolkat, Goldlink, Kaytranada og Peggy Gou, skaper NOM DE GUERRE et sonisk landskap som fanger lytterens oppmerksomhet og inviterer dem inn i en verden der hip-hop og klubbmusikk smelter sammen på en ny og spennende måte.

bottom of page