top of page
_
.

WELCOME TO LUSTER KOMMUNE

.

(NO)

Group 196.png
btf24 g-o.png
Bergtattfestivalen
Luster
4.-6. juli 2024
.

Moyka har lenge vært en snakkis innenfor en ny generasjon alternativ-pop i Norge. Siden EPene Circles (2019) og Spaces (2020) har vi fulgt Moyka i hennes reise som artist, låtskriver og produsent, helt uten at hun har gått på kompromiss med seg selv. Hun har opparbeidet seg en katalog med tydelig identitet og vekket oppmerksomhet fra internasjonale tungvektere som Billboard, Notion og The Line of Best Fit. Moyka ble booket til Bergtatt i både 2020 og 2021, men begge arrangementene ble avlyst pga. COVID-19. Derfor er det ekstra hyggelig å ENDELIG ønske Moyka velkommen til Bergtattfestivalen 2024, fire år senere.

 

Debutalbumet The Revelations of Love (2021) tok oss med på en reise gjennom kjærlighet og tap, og viste tydelig at prosessen for å reparere et knust hjerte verken er linjert eller ryddig. På andre albumet Movies, Cars & Heartbreak ser vi et mer konsentrert og lekent uttrykk i form av låtskriving og produksjon vi ikke har sett tidligere fra henne. Her introduserer hun oss for vakre, svevende synther, heftige og basstunge trommer hvor Moykas vokal står stødig i midten av det hele.

 

På scenen leverer hun et energisk liveshow i samsvar med den mektige musikken. Igjen og igjen har hun overbevist publikum og arrangører så vel som anmelderne. Fra Vill Vill Vest og deretter Den Hemmelige Festen i Bergen i 2018, til de store festivalene som byLarm, Bergenfest og Øyafestivalen i 2019, så vel som da hun fikk æren av å supporte Sigrid på hennes Norgesturné samme år. 

 

Nå, etter utsolgte klubbkonserter i inn- og utland i 2023, er det bare å glede seg!

bottom of page