top of page
_
bergtatt klistremerke svart.png

Lars Vaular

(no)

Lars Vaular er tilbake! Etter å ha tilbrakt store deler av de to siste årene i studio er Lars Vaular klar for å slippe ny musikk og ta med låtene ut på festival. I 2023 legger Lars ut på veien med hans nye album Vintage Velour, et album som reflekterer Lars om artist - han er Lars Velour og han er vintage. Låtene er varierte og en ubestemmelig blanding av stiler og inspirasjon, men samtidig typisk Lars. Få ting flyter bedre i ørene enn Lars i sitt ess, og det låter ekte, fengende, nært og nostalgisk. Akkurat som sceneshowet blir!

 

Selv sier han: «Jeg er veldig spent på å spille de nye sangene! Forrige sommer var første gangen vi var tilbake på festivalscener siden 2019, og det gav virkelig mersmak, spesielt med tanke på at vi i 2023 har mye mer ny musikk å vise fram! Tanken på at det er mange sulteforete Vaularfans der ute som gleder seg like mye som meg holder meg noen ganger våken om nettene».

En liten festival som oss kunne vi aldri fått til en booking som dette uten fantastiske samarbeidspartnere, derfor er vi veldig takknemlig for at våre venner i Digital Etikett har sponset denne konserten!

_
btf236.png
Luster logo svart.png

2023

29. juni - 1. juli

Experience the wonderful Sognefjord through nature and music        The best way to spend the summer with your friends

bottom of page