67644823_110698990278968_4670651654498942976_o.jpg
LILLA blomst.png

BERGTATT 2022

30. juni - 2. juli
(Camp åpen 29. juni - 3. juli)

20190706-IMG_4249.jpg
oransje sol.png

NAVIGASJON

SISTE NYTT

BERGTATT 2022

Etter å ha lagt ned tusenvis av timer de siste årene, for så å ende opp med å navigere i blinde og kommunisere med et ganske så talentløst kulturdepartement i to lange år, refundere billetter med rare verdikupongkoder og spekulere i smittevern og regelverk til evigheten, har vi bestemt oss for at all energi, visjoner og planer vi har lagt for festivalen rett og slett må få utløp. Derfor skrur vi på turbomodus og moser på mot 2022!

MAO - det blir Bergtatt 2022! Neste sommer blir Bergtatt større, vakrere og sjukere - mest sannsynlig det villeste eventyret du vil oppleve i Norge i 2022. Mer info kommer over sommeren!


Til dere som har billetter allerede: Billettene er gyldige til 2022, dere trenger ikke gjøre noen verdens ting. De er også billigere enn billettene som vil bli lagt ut senere i høst, pluss at vi skal få ordnet noen andre goodies som takk for støtten gjennom disse beinharde tidene - tusen takk for at dere har støttet oss til nå!🧡

Dersom du likevel ønsker å refundere billetten din kan dette gjøres ved å fylle ut skjemaet du får på mail ila. helgen. Vi håper vi ser de fleste av dere i 2022, og kanskje før den tid på våre andre arrangementer gjennom høsten og våren. Neste år blir next level.

Watch out.

Bergtatt fjord shape.png

OM

Sju og tredve mil nordover, litt øst og oppover, ligger Luster, ei lita fjordbygd under himmelhvelvingen. Fritt for vær og vind, akkurat der morgensola renner opp over Sognefjorden, holder Bergtattfestivalen til. Sjølberga med både festivalplass og campingplass, låveklubb og egen panoramascene.


Nok Flåklypareferanser. Bergtattfestivalen ble startet av en gjeng ildsjeler etter en hyttetur til Luster i 2018. Takket være godt samarbeid med lokalbefolkningen og enorm dugnadsånd ble den første uoffisielle utgaven av festivalen (populært kalt pilot) arrangert sommeren 2019. Piloten ble på alle måter en suksess og Bergtattfestivalen er nå et faktum!

Første offisielle utgave av Bergtattfestivalen vil finne sted 1-3 juli 2021. Festivalen arrangeres på Ekservollen i Luster. Vi byr på fjord, natur og kultur i en personlig og uforglemmelig innpakning. Velkommen skal du være!

Denne nettsiden fungerer som en informasjonsblekke, følg oss på Facebook & Instagram for ferske nyheter og oppdateringer underveis.

FESTIVALEN

Vi vil vise frem et lite stykke Norge og prøver å inspirere nordmenn til å feriere mer i eget land, derfor oppfordrer vi alle gjestene våre til å fortsette Norgesferien etter festivalen. Luster er et geografisk perfekt utgangspunkt for å utforske mer av hva Norge har å by på.

Vi er åpenbart opptatt av å ta vare på Lusters omgivelser mens festivalen pågår. Dette er lettere å få til når man er få, derfor er Bergtatt enn så lenge en festival med plass til få gjester. Vi er forsiktige med å ikke gjøre festivalen for stor før vi er sikre på at avtrykket vårt er lik null når vi forlater festivalområdet, derfor har vi en streng policy på avfallshåndtering og resirkulering underveis, og oppfordrer alle deltakere til å plukke opp alt de måtte se av søppel på bakken, uavhengig av hvem som har lagt det der, før det havner på steder ingen er tjent med at det havner.

Bergtatt er alt du har ønsket deg i en sommerferie - se konserter og kunst av høy kvalitet, gå turer i unik natur, dans til langt på natt, møt nye folk, slapp av ved vannkanten, bad, sol deg, camp og sitt rundt bålet til solen går opp. Vi lover å prøve alt vi kan for å gjøre det vanskelig for deg å glemme denne julihelgen.

STEDET

Luster er et tettsted i Luster kommune (litt forvirrende, ja). Det ligger i naturskjønne omgivelser ca. en halvtimes kjøretur unna Sogndal i den ene retningen og Sognefjellet med
Fannaråken, Galdhøpiggen osv. i den andre retningen. Lustrafjorden, som er den vakre, turkise fjorden festivalen foregår ved, er en fjordarm av Sognefjorden.

 
bergtatt sol shape.png

BERGTATTMERCH

bergtatt merch bilder ferdig promo.013.j
bergtatt merch bilder ferdig promo.019.j
bergtatt merch bilder ferdig promo.024.j
bergtatt merch bilder ferdig promo.037.j
bergtatt merch bilder ferdig promo.034.j
bergtatt merch bilder ferdig promo.025.j
bergtatt merch bilder ferdig promo.010.j
bergtatt merch bilder ferdig promo.030.j

NYTT OUTFIT?

 

FØLG OSS

SJEKK UT VÅRE

SAMARBEIDSPARTNERE

holdbartnologogreen.png
balder_brygg_edited.png
dapper-oslo-logo-sort.png

KUNNE DU OGSÅ TENKE DEG Å HA LOGOEN DIN HER? TA KONTAKT MED AKSEL DA VEL!