top of page
HANNAH_HIGHRES_006.jpg
_

hannah storm

(no)

23 år gamle Hannah Storm vokste opp i et musikalsk hjem i Oslo, og begynte å skrive egne sanger allerede da hun var sju år gammel. Etter å ha sunget i kor i 13 år, samt fullført utdannelse på musikklinja på Foss vgs, jazzlinja på Toneheim Folkehøgskole og ved LIMPI, sendte Hannah ut noen demoer til ymse aktører i musikkbransjen som til slutt sendte henne til Bergen og MADE Management (AURORA, Sigrid, Lars Vaular m.fl.) i 2020.

Bergenssamarbeidet bar frukter, og i mars 2021 pakket hun likeså godt kofferten og flyttet til sin nye hjemby. Takket være nevnte sessions hadde Hannah allerede opparbeidet seg et solid nettverk i byens musikkmiljø da hun ankom med flyttelasset, og det tok ikke lang tid før det løsnet skikkelig for den lovende artisten; hun har signert platekontrakt med Petroleum Records, hun har fått publikum og bransje til å måpe på festivalene Vill Vill Vest i Bergen og By:Larm i Oslo og hun har allerede spilt på festivaler som Øyafestivalen og Slottsfjell.

Den jordnære Oslojenta nevner selv alt fra The Beatles, Queen og Frank Sinatra til Susanne Sundfør, Amy Winehouse og Adele som inspirasjonskilder. Det er noe tidløst og umiddelbart over Hannah Storms komposisjoner og fremføring, og det er nesten umulig å ikke bli berørt av musikken hennes enten man har storslagen pop, melodiøs indierock eller gamle 60/70-tallsklassikere som sin musikalske preferanse.

HANNAH_HIGHRES_007.jpg
btf236.png
Luster logo svart.png

2023

29. juni - 1. juli

Experience the wonderful Sognefjord through nature and music        The best way to spend the summer with your friends

bottom of page