top of page

Han Herman

(NO)

_Han Herman - Howl - foto Victoria Brandt.jpg
bergtatt klistremerke gul.png

Mindre enn et halvt år etter debuten har Han Herman (21) allerede etablert seg som et av Norges mest spennende stjerneskudd og musikkanmeldere har lovprist hans første tre singler og han har blitt kalt musikk-Norges best bevarte hemmelighet. Musikken blir hyllet som «sensasjonell» (P3), og «nesten legendarisk» (VG) men en stemme av internasjonal kvalitet og poplåter som viser en stor rekkevidde.

Som låtskriver er et av Han Hermans varemerker hans lekne evne til å ikke sitte fast i noen begrensende form – men tvert imot å kunne overraske lytteren ved hver nye utgivelse. Tredjesingelen «Howl» er ikke noe unntak, og låten ble B-listet på både P3 og P13. Han har flere ganger blitt omtalt som en blanding mellom Harry Styles og Ed Sheeran, med en internasjonal popsound som snart kanskje kan forbause langt utfor våre landegrenser.

I april spilte Han Herman support for fjorårets headliner Metteson på USF Verftet i Bergen, og i september blåste han både musikkbransjen, oss og publikum av banen, live på Norges to viktigste showcase-festivaler; Vill Vill Vest og by:Larm.

1. Han Herman live - foto Annika Schoonbrood.jpg
btf23.png
Luster logo svart.png

2023

29. juni - 1. juli

Experience the wonderful Sognefjord through nature and music        The best way to spend the summer with your friends

bottom of page