top of page
Credits_Nikolaj_Gyldenløve .tif
bergtatt klistremerke svart.png

GOSS

(dk)

Københavneren Goss er en av de mest spennende stemmene på den danske musikkscenen for tiden og det er ikke uten grunn at vi booket han på nytt så fort sommerens flystreik sørget for at avlysningen i 2022 var et faktum.

Goss debuterede i 2016 med singlen ”I Want To Know?????” og i 2017 slapp han sin debut-EP ”Healthcare” som fikk internasjonal anerkjennelse av (blant andre) BBC Radio 1, The Line of Best Fit og CLASH. Siden da har det blitt til flere EPer og to album - Han slapp sitt debutalbum "Group Therapy" i 2020 til strålende anmeldelser i dansk presse og ga deretter ut oppfølgeralbumet "I Feel Like Planet Earth" i 2022 med tilsvarende mottakelse fra pressen og publikum.

Han er kjent for sine liveshows og har i det siste blant annet gjort en europeisk support tour for Mura Masa i tillegg til liveshows på blant annet Roskilde og Heartland Festival. Nå er det på tide å vise det norske publikummet hvorfor han er sett på som en av Danmarks mest spennende popartister, og det skjer i Luster på Bergtattfestivalen 2023.

Credits_Nikolaj_Gyldenløve .tif
btf23.png
Luster logo svart.png

2023

29. juni - 1. juli

Experience the wonderful Sognefjord through nature and music        The best way to spend the summer with your friends

bottom of page