top of page
_
bergtatt klistremerke blå.png

Det er få andre ting som er så viktig som frivillige for at Bergtattfestivalen skal gå rundt. Uten frivillige så blir det rett og slett ingen festival, og uten festival så blir livet kjedeligere.

 

Vi søker personer i alle aldere som vil ta del i å skape det universet som skal bli Bergtattfestivalen 2023 og som synes det er gøy å lære eller lære bort, bli kjent med nye folk, prøve seg på forskjellige arbeidsoppgaver og ikke minst alle som har lyst til å ta del i vårt stadig voksende fellesskap. 

 

Vi kommer til å trenge all hjelp vi kan få, så uansett hva du er god på eller om du ikke er god på noe som helst, så vil vi ha deg med!

 

Alle som er frivillige på Bergtattfestivalen jobber et langt eller to korte skift før, under eller etter festivalen i bytte mot festivalpass, stilig t-skjorte, mat, drikke og noen skikkelige hyggelige dager med noen skikkelig hyggelige folk.

Frivilligpåmeldingen for 2023 er nå åpen, og vi gir tilbakemelding på søknader fortløpende. Trykk deg videre via knappen under for å begynne søknadsprosessen. 

Luster logo svart.png
btf238.png

2023

29. juni - 1. juli

Experience the wonderful Sognefjord through nature and music        The best way to spend the summer with your friends

bottom of page