bergtatt helt hvit 2022.png
2022.002.jpeg
LILLA blomst.png
oransje sol.png

VINSMAKING

Fredag 16:00 // Lørdag 15:00

NES GARD

Våre venner på Nes Gard har en av landets koseligste barer på et av landets flotteste steder, også har de blant annet skikkelig peiling på vin. Selv tar vi alltid et glass vin i Nes Bar når vi er i området, og det slår aldri feil! Derfor er vi nesten nødt til å sende en liten gjeng bort til de for å få oppleve dette meg egne øyne, neser og smaksløker.

_
_
_

Nes Gard er en gammel familiegård fra 1850 og har blitt drevet som hotell de siste 20 årene. I år har det blitt åpnet en ny og spennende vinbar i det gamle grisefjøset og de ønsker å invitere til vinsmaking av sommerens viner sammen med sommelier Stine Svarverud fra Vinhuset Gaia.

Gården ligger en 15 minutters kjøretur unna festivalområdet. På hhv. fredag og lørdag kommer de kjørende for å plukke opp en liten gjeng fra festivalområdet for å bli med bort i Nes Bar på en hyggelig og lærerik vinsmaking. Det vil bli servert masse godsaker, så enten du har peiling på vin eller ikke så kan vi anbefale å bli med på dette opplegget. Det er begrenset med plasser, og derfor også førstemann til mølla-prinsippet som gjelder. Det er lagt opp til at man skal kunne bli med på dette uten å gå glipp av hele konserter.

OBS! Merk at det er forskjellige tidspunkt på fredag og lørdag.


FREDAG 1. JULI // 16:00
Pris: 390,- (Betalingsinfo i påmeldingsskjema)
Oppmøte: Foran resepsjonen på campen


LØRDAG 2. JULI // 15:00
Pris: 390,- (Betalingsinfo i påmeldingsskjema)
Oppmøte: Foran resepsjonen på campen

IMG_0478.JPG
_