top of page
klubb blå.png
R1-02393-0000-6-3 copy.jpg
bergtatt klistremerke blå.png

Carl Louis

(no)

Klubbkonseptet Toothfairy:LAB presenterer DJ-set med Carl Louis på Bergtatt 2023! Carl Louis vokste opp på en øy utenfor Oslo, med havet som nærmeste nabo. Strandet i stormen og overlatt til seg selv, tok det ikke lang tid før denne blåøyde gutten innhentet drømmene sine om verden.

 

Carl Louis begynte å spille piano i ung alder. Hans fascinasjon for tangenter skulle senere tenne hans kjærlighet for musikkproduksjon og mestringen av DJ-kunsten. Mens han bodde i New York, var Carl Louis med på å grunnlegge det vellykkede duoen CLMD. De turnerte verden rundt, opptrådte for tusenvis av mennesker og ble spilt på kanaler som BBC1 og SiriusXM, og spilt på steder. Flere av deres singler gikk også platina.

I 2014 valgte han å gå solo, for å følge drømmene sine om å skape og opptre med mer organisk og grensesprengende elektronika. "Jeg er fascinert av det uvanlige," sier han, "inspirert av det rare, det fengende og, til syvende og sist, de dype groovene som får deg til å ville miste deg selv i natten".

R1-03981-0008-5.jpg
_
_

2023

29. juni - 1. juli

Experience the wonderful Sognefjord through nature and music        The best way to spend the summer with your friends

bottom of page