bergtatt helt hvit 2022.png
2022.002.jpeg
LILLA blomst.png
oransje sol.png

TODD TERJE

(DJ-SET)

Terje Olsen kaller seg Todd Terje og kommer fra Mjøndalen. Hans bidrag til musikalsk utvikling internasjonalt er uvurderlig de siste drøye ti åra.

Oslodiscoen/skjeggediscofolket var allerede himmelstormende anerkjent av alle som liker god musikk (Pitchfork, DN, Lydverket i sin tid, Dagsavisen, med flere med flere) – og hver gang folk som Terje rørte på seg, spredte de varme, vindskjeive beatsene deres seg som ild på nettet. Kjærligheten til originalitet og musikk var mer prioritert enn lanseringsplaner og popstjerneambisjoner.

Etter diverse remikser og edits, kom et par liveopptredener, ikke minst sammen med kollega Hans Petter Lindstrøm, på Øya. Så banet hans egen edit av en Bryan Ferry-låt vei inn til pophelt Ferrys eget hjerte – og ryktene om samarbeid begynte å løpe. En liten kommersiell stjerne i boka, da Robbie Williams fikk et hook av ham på hiten «Candy», før Todd Terjes musikalske oppturer kom på løpende bånd. Mange mente Terjes «Inspector Norse» var noe av det største fra Norge på lang tid. “Delorean Dynamite” og “Johnny And Mary”, som også er et samarbeid med Bryan Ferry, har også blitt genierklært av en samlet musikkpresse.

sikler.png
ovaler.png
pngwing.com.png
instagram-icon-png-10-Transparent-Images.png
sikler.png
spotify
whammyboy presse.jpg
DSC05287 (1).jpg
bergtatt helt hvit 2022.png
LILLA blomst.png
oransje sol.png
sirkel.png