bergtatt helt hvit 2022.png
2022.002.jpeg
LILLA blomst.png
oransje sol.png

METTESON

(NO)

Lørdag 2. juli

23:00

Metteson spiller konserter det går gjetord om. Hans siste opptreden på by:Larm blir allerede omtalt som en «hvor var du da...»-opplevelse blant publikum som fylte Blå i Oslo til randen. Musikknyheter.no og Gaffa ga konserten 10/10 og terningkast 6, og skrev blant annet:

«Tilslørt av storslåtte bevegelser, koreografert med både lys og lyd, euforiske pop-progresjoner, er det den ubenektelige innlevelsen som virkelig trollbinder.»
- Siri Granheim, Gaffa

Metteson er hjertebarnet til Sverre Breivik som sammen med bergensvenner gir prosjektet danseføtter, og han har allerede fått oppmerksomhet i både inn- og utland som én av de nye stjernene som skinner ekstra sterkt på fremtidens himmel.

EP-debuten “Convince me” som kom i vår er en konsentrasjon av all den energien og de bølgedalene man opplever i 20-åra, og for Metteson er det er slutten på en lang bryggeperiode, champagnekorken som skyter ut og starter festen. Med siste single «Under Your Shirt» og påfølgende TV-debut hos Anne Lindmo, virker det som champagnekorken allerede har skutt i gang det som kommer til å bli en stor musikalsk artistreise.

sikler.png
ovaler.png
pngwing.com.png
instagram-icon-png-10-Transparent-Images.png
sikler.png
spotify
whammyboy presse.jpg
DSC05287 (1).jpg
bergtatt helt hvit 2022.png
LILLA blomst.png
oransje sol.png
sirkel.png