bergtatt helt hvit 2022.png
2022.002.jpeg
LILLA blomst.png
oransje sol.png

BEHARIE

(NO)

Torsdag 30. juni

19:00

Dypt forankret i et indie/soul-uttrykk, finner du Beharie. Med en singer-songwriterpreget låtskriving, formidler musikken en nerve som tør å være både sårbar samt insisterende.

Inspirert av artister som Michael Kiwanuka, Leon Bridges og Moses Sumney, har Beharie skapt et ekspressivt musikalsk univers, sentrert rundt melodiøse og eksperimenterende melodier.

Etter å ha sluppet sin selvtitulerte debut-EP i 2019, har Beharie brukt tiden godt i studio. Året startet med et samarbeid med Thomas Dybdahl, på sistnevntes siste album, og i april 2021 slapp Beharie sin andre EP til meget god respons. Kun litt over et halvt år senere kom den nye singelen «Love Me», til fantastisk mottagelse her hjemme:

«Mannen hele Norge bare må oppdage er tilbake med ny musikk.» – NRK P3

Til tross for sin korte karriere som soloartist, har Beharie også rukket å varme opp for nasjonale og internasjonale navn som Bernhoft og Madison McFerrin. 2022 har allerede startet godt for Beharie, med både opptreden på Eurosonics digitale gjennomføring og nominasjon til den svenske Gaffa-utdelingen samt vinner av spellemannsprisen for beste RnB/Soul. Våren 2022 slippes ny musikk, og Beharie er klar for sin første fullverdige Europa-turné som support for amerikanske William Fitzsimmons.

sikler.png
ovaler.png
pngwing.com.png
instagram-icon-png-10-Transparent-Images.png
sikler.png
spotify
whammyboy presse.jpg
DSC05287 (1).jpg
bergtatt helt hvit 2022.png
LILLA blomst.png
oransje sol.png
sirkel.png